Изработка на ключодържатели

 

За контакт:

Тел.: 0888 50 20 27; e-mail: podarime@gmail.com

 

Материал: плексиглас

Размер: 5,5 x 4 см

Опаковка: целофан

 

Изработка на сувенирни и рекламни ключодържатели, рекламна, рекламна агенция, цена


Празници и фестивали